9 Mart 2016 Çarşamba

Herbalife Beykoz 0542 587 75 33

Herbalife Beykoz  0507 592 7603

Daha iyi bir yaşam için sağlıklı beslenmeye ne dersiniz ? Kilo veremiyor musunuz ya da kilo alamıyor musunuz? İdeal kilonuzu korumak mı istiyorsunuz? Kendinizi gün içinde yorgun mu hissediyorsunuz? Yataktan kalkmakta zorlanıyor musunuz? Herbalife ürünleri bu soruların cevabını size veriyor ve size daha sağlıklı bir yaşam sunuyor... 

   Herbalife Ürünleri ile sadece kahvaltı alışkanlığınızı değiştirerek hayatınıza yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Herbalife shake, bitkisel konsantre çay ve aloe konsantre içecek ile hem daha düşük kalori hem de daha sağlıklı bir kahvaltı yapabilirsiniz. 

   Herbalife Shake; protein, vitamin ve lif bakımından oldukça zengin gıda takviyesidir. 2 yemek kaşığı shake 250 ml su ya da yarım yağlı süt ilave edip karıştırarak sabah kahvaltınızı yapabilirsiniz. 

   Herbalife Bitkisel Konsantre Çay; vücuttaki toksinlerin atılmasında, bölgesel incelme sağlamanızda, enerjinizi yüksek tutmada yardımcı olacaktır.Ayrıca antioksidan özelliği vardır. 1,5 çay kaşığı çayınızı gün boyu sıcak(7-8 bardak) ya da soğuk(2 litre) 
tüketim yapabilirsiniz.

   Herbalife Aloe Konsantre İçecek; %40 oranında sindirimi ve vücudun kendini temizleme sürecini destekleyen aloe vera jel içerir.İhtiyacınız olan günlük 2 litre sıvı tüketimini gerçekleştirmenize yardımcı olur.
      
    Daha ayıntılı bilgi ve sipariş için iletişim;


Herbalife Beykoz Sipariş 0542 587 75 33

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder